Ge din gåva till församlingen

Om du vill ge din gåva till församlingen så finns det några olika sätt att göra det på. Du kan ge via:

• Swish – 1230499491
    • Bankgiro – 481-2350
    • Bankkonto - 8452-5, 943 541 378-7 (Swedbank)
    • Insamling på Gudstjänsterna kontant eller via kortterminal

Ett stort tack för din gåva!

Stående överföring

Vi har tagit reda på enkla instruktioner för hur du gör en så kallad stående överföring till oss via några av Sveriges vanligaste banker. En stående överföring innebär att du sätter över samma summa till vårt bankkonto varje månad.

Informationen nedan är hämtad direkt från bankernas kundtjänst vilket gör att omfattningen av instruktionerna skiljer sig åt mellan bankerna. För mer konkret hjälp och information får vi be dig kontakta din bank. Se detta mer som en snabb ”Kom igång-hjälp”.

Viktigt: Stående överföring fungerar inte till bankgiro eller Swish, utan du måste använda vårt bankkonto.

ICA Banken

För att skapa en stående överföring gör du en överföring precis som vanligt via internetbanken och kryssar sedan i rutan stående överföring.

ICA-bankens hemsida

Swedbank logo

Om du vill lägga in en stående överföring gör du precis som vid en vanlig överföring och väljer en ”periodicitet” intill överföringsdatumet. Du går alltså in under Betala/Överföra – Överföringar – Överföringar konton i din Internetbank. Där väljer du sedan en mottagare eller lägger till en ny. Sedan fyller du i belopp, överföringsdatum och väljer en periodicitet.

Läs mer om stående överföringar hos Swedbank

Swedbanks hemsida

Handelsbanken logo

• Gå till toppmenyn överst på sidan och välj "Betala och överföra".
  • Under toppmenyn, klicka på "Öppna meny" och välj "Stående överföring".
  • Klicka på knappen "Ny stående överföring".
  • I "Från konto", välj det konto som du vill att pengarna ska dras ifrån.
  • Om överföringen ska gå till ett av dina egna konton, välj kontot i listan "Till konto". Annars klickar du på "Stående överföring till annan mottagare" och fyller i mottagaruppgifterna där.
  • Fyll i belopp, minst 100 och max 50.000 kronor.
  • Om du vill kan du välja "Årlig höjning av belopp".
  • Vid "Överföringsfrekvens" väljer du hur ofta överföringen ska göras.
  • Vid "Dag", välj vilket datum eller vilken veckodag som överföringen ska göras.
  • Om du vill fyller du i "Egen notering" som syns på ditt kontoutdrag, och "Meddelande till mottagaren" som syns på mottagarens kontoutdrag. Det senare är obligatoriskt vid överföring till annan bank.
  • Klicka på "Godkänn" om överföringen gäller inom egna konton. Vid överföring till annans konto behöver du signera med din pinkod.

Handelsbankens hemsida

SEB Logo

Logga in på din internetbank, klicka på Betala & överföra, registrera en överföring och klicka i Månadsvis vid Frekvens, då kommer överföringen genomföras vid samma dag varje månad.

SEB:s hemsida

Nordea logo

Gå in via fliken Vardagsärenden följt av länkarna Betala och överföra samt Överföring andra konton. Där fyller du formuläret med de uppgifter som efterfrågas. Till din hjälp har du ett liten frågetecken/hjälpfunktion uppe till höger om du stöter på patrull.

Nordeas hemsida